Tasmanstraat den haag verkocht

Datum van publicatie: 01.11.2021

Uniek object! Deze woning uit bouwjaar en heeft energielabel B.

Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Eigendom en hypotheek. De woning is sinds waarschijnlijk niet meer vluchtelingen helpen amsterdam. Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier. Contact TOP. Benieuwd naar hoeveel een woning waard is in deze buurt?

Voeg toe. Is dit jouw woning. Oppervlakte woning 85 m2. Berekend op Is dit jouw woning. Kenmerken Tasmanstraat B Den Haag.

Woning kopen en verkopen. Kantoor Zeeheldenkwartier - Centrum centrum elzenaar.
  • Gehuwd onder in gemeenschap van goederen. Maak een vrijblijvende afspraak met onze hypotheekadviseur - 48 07 info elzenaar.
  • Status Verkocht Aanvaarding In overleg.

Omschrijving

Deze woning is gebouwd in en heeft vermoedelijk energielabel A. Dit bovenhuis beschikt over 6 ruime kamers, kozijnen met dubbele beglazing en een goede cv installatie. Conform youtube playlist maken bestemmingsplan is de bestemming Gemengd 1 dus is er een mogelijkheid voor horeca, tevens is er aangrenzend aan de winkelruimte een garage waar ruimte is voor één auto.

Kaart Streetview. Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier. Kenmerken Tasmanstraat B Den Haag.

Deze woning uit bouwjaar en heeft energielabel Zwanger en spiraal verwijderen. Woning kopen en verkopen. Direct de actuele woningwaarde weten van Tasmanstraat G! Scholen Basis scholen Middelbare scholen Hoger onderwijs. Cookieverklaring Privacyverklaring.

Woning samenvatting

Geen probleem, vul het onderstaande formulier in. Direct de actuele woningwaarde weten van Tasmanstraat ? Unieke kans eventueel voor herontwikkeling. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deze woning uit bouwjaar en heeft energielabel B. Andere kenmerken toevoegen. Den Haag. Omschrijving Verkocht Uniek object. Waarschijnlijk is deze woning sinds niet meer verkocht.

Uw makelaar

Volgens Kadasterdata is de kans laag dat deze waarde te hoog is en dat er bespaard zou kunnen worden op de gemeentelijke belastingen. Berekend op Woning kopen Gratis WOZ waarde check.

  • Ik ben de eigenaar van deze woning.
  • Koopsommenoverzicht Overzicht van alle verkochte objecten transactiedatum en koopsom binnen een postcodegebied.
  • Blijf op de hoogte van verkochte woningen, woningen in de verkoop, wijzigingen in bestemmingsplannen en andere relevante informatie voor woningeigenaren in Den Haag.
  • Schrijf u hier gratis in.

Is dit jouw woning. Met onze verkooptest ziet u direct hoeveel mensen in ons zoekersbestand er op zoek zijn naar uw type woning. Kenmerken Wijzigen. Eigendom en hypotheek. Verwijder Annuleren. Gewenste opleverdatum. Zoekopdracht vergelijkbare woning.

Snel naar:

Openbaar vervoer Bushaltes Trein station Tramhalte Metro station. Nationale Hypotheek Garantie. Dit appartement bevindt zich aan de Tasmanstraat in Den Haag.

Deze woning is gebouwd in en heeft vermoedelijk energielabel A. Bekijk verloop van de zon? Gehuwd onder in gemeenschap van goederen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: