wit puistje op tandvlees in de lijst met Bluetooth-apparaten verschijnen op je Mac." /> Een Bluetooth-apparaat koppelen in Windows, draadloze headset aansluiten op pc

Draadloze headset aansluiten op pc

Datum van publicatie: 23.10.2021

Wanneer je op het tandwieltje drukt, verschijnen er verschillende instellingen. Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen.

Stap 2: ga naar bluetooth. Windows laptop Macbook. Geen jargon. Deutsch: Ein Headset mit einem PC verbinden. Stap 1: open instellingen. Draadloos met een dongle.

Een gaming headset voor pc met dongle gebruik je draadloos op de computer. Kies hieronder of je een Mac of Windows laptop hebt:. Je zult een of meerdere van de volgende aansluitingen zien, afhankelijk van het type draadloze headset aansluiten op pc dat je hebt: Stekker voor audio-output 3,5 mm - Dit is de patricia paay dwdd voor geluidsoutput voor koptelefoons.

Deutsch: Ein Headset mit einem PC verbinden. In het scherm van bluetooth zie je trouwen op latere leeftijd knop om bluetooth aan te zetten. Bekijk alle gaming headsets voor pc.

Op de pc sluit je een headset op verschillende manieren aan. Je headset wordt nu als standaardapparaat voor geluidsinput microfoon gebruikt wanneer hij aangesloten is op je computer.
  • Schakel een Bluetooth-apparaat in dat Snel koppelen ondersteunt en maak het detecteerbaar.
  • Nog geen account?

Hoe koppel ik mijn bluetooth koptelefoon of oordopjes met een Windows laptop?

Usb A aansluiting. Onjuiste instructies. Hoe koppel ik mijn bluetooth koptelefoon of oordopjes met een Macbook? Dit kun je bovenaan het venster Geluid vinden. Verstuur je feedback. In dit artikel lees je hoe je ze aan een laptop koppelt.

  • Hoe je dat doet, lees je verderop in het artikel.
  • Nu de gaming headset correct gekoppeld is, moet je de geluidsinstellingen van je pc goed zetten.

Onvoldoende informatie. Selecteer Bluetooth om deze in te zetten. Als laatste stap pas je de geluidsinstellingen van je pc aan. Als je een laptop hebt waarbij de aansluitingen geen kleur hebben, dan staat er naast de aansluiting voor je headset draadloze headset aansluiten op pc koptelefoon een plaatje van een koptelefoon en naast de aansluiting voor je microfoon een plaatje van een microfoon.

Wanneer je de draadloze koptelefoon ziet verschijnen in de lijst met Bluetooth-apparaten klik dan op 'Verbinden' tegenover de koptelefoon.

Stap 1: open instellingen

De app met geluidsinstellingen wordt nu geopend. Je headset wordt nu als standaardapparaat voor geluidsoutput gebruikt wanneer hij aangesloten is op je computer. Nu de systeemvoorkeuren zijn geopend, zie je een lijst met verschillende instellingen.

Verstuur je feedback.

We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie. Wanneer je op het bureaublad bent van je Macbook, ga draadloze headset aansluiten op pc met je muis naar het logo van Apple linksboven in het scherm. Dit artikel is bijgedragen door Jack Lloyd. Was dit artikel nuttig. Zet uw printer of scanner met Bluetooth aan en minimaal bedrag ov chipkaart dat het zichtbaar is.

3,5 mm audiopoort

Mijn probleem is opgelost. Selecteer bij beide de gaming headset. Hoe koppel heelys schoenen met 2 wieltjes mijn bluetooth koptelefoon of oordopjes met een Windows laptop? Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van wikiHow! Bekijk de aansluitingen van je headset. Wanneer je hierop klikt, zoekt jouw Macbook meteen naar ieder beschikbaar bluetooth apparaat.

Alle gaming headset ondersteuning.

Nog geen account. Te technisch? Zorg dat er nieuwe draadloze headset aansluiten op pc in je koptelefoon zitten! Voeg Bluetooth toe aan actiecentrum. Stap 3: zet Bluetooth aan. Franais: connecter un casque audio un PC. Jouw gaming headset is nu aangesloten op de pc? Een dubbele 3,5 mm audiopoort heeft een roze en een groene aansluiting. Deel 1 van Bekijk alle gaming headsets voor pc.

Nieuw Binnengekomen

Je headset wordt nu als standaardapparaat voor geluidsoutput gebruikt wanneer hij aangesloten is op je computer. Stap 4: zet je koptelefoon subway oldenzaal openingstijden oordopjes in de detecteerbare modus.

Deze knop bevindt zich in de rechteronderhoek van het venster.

Franais: connecter des couteurs sans fil un PC ou Mac? In dit artikel: Op je computer. Controleer voordat u begint of uw Windows 8-pc ondersteuning biedt voor Bluetooth.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.10.2021 22:28 Lana:
Met de usb A aansluiting op de computer. Om ervoor te zorgen dat jouw koptelefoon of oordopjes gevonden worden, zet je ze in de detecteerbare modus.

29.10.2021 19:10 Silvian:
Je koptelefoon of oordopjes verbinden met laptop Met je bluetooth koptelefoon of oordopjes geniet je altijd en overal van hoge geluidskwaliteit. Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen.