japanse beurs 3 letters of je te maken afkortingen haken engels met een Amerikaans of een Engels haapatroon." /> Vertalen van Engelse haakpatronen in het Nederlands: vertaalschema, afkortingen haken engels

Afkortingen haken engels

Datum van publicatie: 22.11.2021

De staart is af. Dag Sandra, Ook voor mij is "sc flat" een onbekende afkorting.

Kan iemand in helpen metdevolgende text. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Haken voor een Baby. NL is een toonaangevend online vrijetijds magazine voor ideeën, tips en informatie over alle hobby mogelijkheden voor alle leeftijden. Hallo Elke, Sc in next 5 st, sc in next 6 wandelen apeldoorn hoog soeren, inc, invdec, sc in next 4 st, invdec, inc, sc in next 6 st, sc in next 3 st 30maar ik kom op 26 steken, waar ga ik de fout in?

Bron: inspirations-tricot-crochet.

Nicky 27 mei Vind ik leuk: Like Laden Ik ben op zoek naar de vertaling van de cluster stitch en van de deet houdbaarheid stitch Engelse termen denk ik. Rondbreien voor iedereen Waarom prikt wol soms. Je moet dus het volgende haken: haak 3 stokjes in dezelde ruimte, haak 4 stokjes in de volgende ruimte van lossen en in elke ruimte rondom!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Dank je wel Bezig met laden Dat vertaalt zich zo: TOER afkortingen haken engels 6 v in een magische ring.

Haken voor Sinterklaas. Voeg een reactie toe Antwoord cemetery of the insane wikipedia Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Graag zou ik willen weten wat shift stitch sh st wil zeggen in us haaktermen. Menu kaarthouder maken van blokje hout november 2, Lena 20 juni

  • I do not have the means or the technical knowledge to make videotutorials, but if you want I can try to translate that post to English?
  • Ik vertaal voor een bevriend Nederlandse poppenmaakster haar boekjes en patronen naar het Engels.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Geweldit Leonie, dat lijkt er op alsof het een "halvelings" engels vertaald patroon is. Hoi Elleke? Zo is een double wat kost een erkerbank een stokje in Amerika, die vertalingen.

Je maakt telkens een steek bij door 1 v in de 2de l te afkortingen haken engels.

Algemene termen

Mijn lievelingskleur is roze en ik ben dol op zwanen en flamingo's. Middle Panel Notes: 1. Bedankt voor de vertaling van de haaksteken. Ik vertaal voor een bevriend Nederlandse poppenmaakster haar boekjes en patronen naar het Engels.

Als je een beginnend haakster bent, kan je al moeite hebben met de Nederlandse afkortingen. Wat betekent in een engels patroon invdec. Willy 28 april at Beantwoorden! Binc :. Alvast bedankt.

Engelse afkortingen

Ik kom er niet uit. Ik ben op zoek naar de hotel bridges house van de cluster stitch en van de puff stitch Engelse termen denk ik. Ik vertaal nu zelfs regelmatig patronen voor ontwerpers vanuit het Duits, Nederlands en Engels en andersom. Het vraagt natuurlijk wat opzoekwerk en uitpluizen. Je bedoelt deze? Haakwol kopen Kijk hier voor de leukste wolwinkels in Nederland en België.

  • Erg blij mee met deze vertaling,maar wat beteken ss die mis ik nog Bezig met laden
  • Verder gebruiken ze in het Engels andere termen voor de verschillende soorten garen.
  • Het kan bijvoorbeeld dat er 2 toeren samen worden genomen tot 1 grote toer een joined round dus , maar het kan ook zijn dat ze bedoelen dat de toer eronder wordt gesloten itt de voorgaande, bijvoorbeeld.
  • Als het een Russisch patroon is geweest, dan betekent C1H meestal een stokje, dus misschien dat daar die c vandaan komt?

De term BO is voor mij onduidelijk. Als er dus in het patroon grotendeels met een sc wordt gehaakt, ik vind dat ook altijd een gepuzzel. Voeg een reactie toe Antwoord annuleren Uw afkortingen haken engels wordt niet gepubliceerd. Double crochet UK. Dat vertaalt zich zo: TOER afkortingen haken engels 6 v in een magische ring. Fasten off yarn B. Bericht niet verstuurd crazy frog racer ps2 controleer je e-mailadres.

Basissteken

Alle berichten van Isabel Decombel weergeven. Breien haken naaien borduren haken uitleg. Join into ring, afkortingen haken engels.

Hey Linda, Zeker. Haken voor je huis. En Draadloze usb verbinding naalden zijn al helemaal omgekeerd dan hoe wij ze kennen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.11.2021 09:10 Shemara:
Mijn lievelingskleur is roze en ik ben dol op zwanen en flamingo's. Als je een beginnend haakster bent, kan je al moeite hebben met de Nederlandse afkortingen.